Sinds jaar en dag helpen ouderejaars studenten de studenten van de nieuwe lichting. In de tegenwoordige tijd is het ook vaak zodat je een tutor kunt inhuren die ervaring heeft met de vakken en jouw op jou gewend tijden kan helpen. Dit in vergelijking met een ouderejaars student, de ouderejaars heeft vaak ook een eigen rooster voor studie en kan niet altijd op de tijd omdat jij het graag zou willen. Door een professionele tutor in te huren heb je dit laatste probleem niet. Het nieuwe systeem met de tutor is dus wel goed vergelijkbaar met het oude systeem van de ouderejaars.

Bijles 

Wanneer we het hebben over bijles dan heeft dit niet altijd een positieve klank. Het gaat er dan om dat iemand iets niet helemaal begrijpt en dat de lessen op een of andere manier niet helemaal aansluiten bij de behoefte van de student. Het echte verhaal is dat niet iedereen overal even goed in is. De ene is bijvoorbeeld goed in wiskunde terwijl de andere weer veel beter in geschiedenis is. De ene persoon kan fantastisch Frans terwijl deze in het Duits een beginner is. Het maakt dus niet uit, het belangrijkste is dat je weet waar je sterke punten zitten en dat je ook weet dat er minder sterke punten zijn die je kunt versterken door een bijles tutor in de arm te nemen. Bijles Rotterdam help je graag verder in je school of studiecarrière.

Hoe gaat het met de betaling?

Wanneer je een tutor in de arm neemt is het mogelijk om deze vooraf te betalen, maar achteraf kan ook. Goede bedrijven werken met de mogelijkheid om te betalen met iDEAL. 

Hoe boek ik een tutor?

Wanneer je een tutor wilt boeken, kijk dan even op studentvoorstudent.nl. Daar zie je voor welke vakken er een tutor beschikbaar is. Wanneer je de vakken er niet tussen ziet staan, dan kun je een aanvraag doen voor een specifieke tutor. Het is erg slim om het via deze site te boeken omdat zij erg goed checken wat een tutor kan. Daarbij zorgen ze ervoor dat de kennis van de tutoren perfect aansluit bij de lesstof van dit moment. Dus deze is altijd in lijn met de examens en tentamens die er in een specifiek jaar afgenomen worden.