Je neus is erg bepalend voor het uiterlijk van je gezicht. Heb je moeite met een deukje of een bobbeltje in je neus, maar sta je niet te springen om een ingrijpende operatie? Dan is het interessant voor je om te weten dat er bij Joost Kroon Cosmetische Kliniek in Amsterdam ook een neuscorrectie zonder operatie bestaat. Deze behandeling met fillers is veel minder ingrijpend en je hebt direct resultaat. Lees er hieronder meer over hoe Joost Kroon Cosmetische Kliniek je een prachtig, natuurlijk resultaat garandeert.

Neuscorrectie met fillers

Joost Kroon Cosmetische Kliniek is specialist op het gebied van behandelingen met fillers. Ze voeren neuscorrecties uit met een filler op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. Een kromme  neusrug of bobbel in de neusbrug corrigeren ze met de filler en het resultaat is direct te zien. Het resultaat houdt ongeveer een jaar aan, waarna vervolgens een kleine ‘touch-up’ nodig is.

Waarom een behandeling met fillers?

Een niet-chirurgische neuscorrectie met een filler heeft veel voordelen ten opzichte van een traditionele operatie, we zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje:

  • Direct resultaat, zonder revalidatieperiode
  • Geen ingrijpende operatie
  • Uitsluitend gebruik van 100% veilige fillers
  • Je behoudt een volledig natuurlijke uitstraling

Voor een natuurlijk resultaat

Voor velen is de neuscorrectie zonder operatie, maar met fillers, nog onbekend. Een traditionele, chirurgische operatie aan de neus is voor veel mensen een te hoge drempel. Deze drempel neemt Joost Kroon Cosmetische Kliniek nu voorgoed weg. Het is een snelle, effectieve behandeling waarvan je direct resultaat hebt. Je kan meteen weer verder met je dagelijkse bezigheden. Bovendien gaan de specialisten altijd voor een 100% natuurlijk resultaat. Na een behandeling moeten mensen je complimenten geven dat je er goed uitziet, niet vragen bij welke kliniek je bent geweest.