De meeste bedrijven hebben regelmatig aan het einde van de week een vrijdagmiddagborrel. Deze vrijdagmiddagborrel kenmerkt zich natuurlijk door verschillende drankjes, leuke muziek en vaak ook een hapje te eten. Maar wat kun je nu als bedrijf voor leuke hapjes bestellen die perfect passen in de setting van een vrijdagmiddagborrel. In deze blog geven we je daarvoor een aantal leuke ideeën.

Sushi bestellen

Sushi is misschien niet het meest gebruikelijke om te nuttigen tijdens de vrijdagmiddagborrel, maar er bestaat een goede kans dat je personeel je dit in dank zal afnemen! Zeker als je ervoor zorgt dat er voldoende variatie is. Denk bijvoorbeeld aan zowel vegetarische sushi, als sushi met vleesgerechten. Als je bedrijf gevestigd is in regio Hoofddorp, dan raden je aan om bij Sushi Station in Hoofddorp sushi te bestellen.

Pizza bestellen

Er zijn maar weinig mensen die niet houden van pizza! Pizza is een eenvoudige manier om de vrijdagmiddagborrel tot een groot succes te maken. Daarnaast is pizza bestellen ook nog redelijk voordelig. Zeker wanneer je een groot aantal bestelt, dan kun je misschien een zekere korting afdwingen. Zorg voor voldoende variatie zodat iedereen een paar pizzapunten bij het biertje of wijntje kan nuttigen. Houd er ook rekening mee wanneer je de bestelling doorgeeft, dat er misschien mensen zijn die niet van een pizza hawaï houden, dat sommige liever extra vlees op een pizza hebben en dat er vegetariërs zijn die liever gewoon een pizza margarita willen.

Bittergarnituur bestellen

Tenslotte kun je bij een vrijdagmiddagborrel de traditionele bitterballen natuurlijk niet achterwege laten. Het is erg gebruikelijk om bij een vrijdagmiddagborrel de frituurpan klaar te hebben staan. Het is bij verschillende bedrijven mogelijk om bitterballengarnituur te kunnen bestellen zodat het op tijd voor de borrel wordt geleverd. Aan de andere kant is het weinig moeite om zelf te zorgen voor wat witte ballen, mini frikandellen kaassoufflés en bamischijfjes.