Wilt je kind zijn of haar verjaardag vieren en ben je op zoek naar een creatief idee? Heb je geen zin meer om een ‘standaard’ kinderfeestje te organiseren? Pak dan groots uit! Hieronder vind je enkele creatieve ideeën waar je zeker wat aan hebt!

The Little Gym

The Little Gym in Amsterdam biedt verjaardagsfeestjes, vakantieprogramma’s, gymlessen en nog veel meer voor kinderen. Neem zeker eens een kijkje op hun website om de mogelijkheden te bekijken. Ze bieden programma’s aan voor kinderen van 4 maanden tot en met 12 jaar oud.

Ga kamperen

Ga lekker kamperen met het gezin. Zet een tent op, al is het in uw eigen achtertuin. Een andere optie is om een camper te huren voor het weekend en naar de camping te gaan. De tijd die je gezin zonder de tablets, computers en telefoons doorbrengt, is tijd die je voor geen goud zou willen missen. Je brengt je weekend door met het spelen van bordspellen en het roosteren van marshmallows bij het kampvuur en geniet samen van het buitenleven. Je kind zal hier optimaal van genieten!

Ga een dagje weg

Stap in de auto en ga naar een naburige stad. Ga naar het kindermuseum, de kermis of een dierentuin. Het veranderen van de omgeving en het maken van een reis zal je kind een speciaal geven omdat tijdens het dagje weg alles in het teken van hem of haar staat. Laat je zoon of dochter de route uitstippelen en vraag waar hij of zij zin in heeft om die dag te doen.

Ga naar de film

Neem je zoon of dochter en zijn of haar vrienden mee naar een (kindvriendelijke) film. Als je een filmavond thuis plant, maak het dan nog specialer. Met een beetje extra voorbereiding zoals popcorn en snacks, kan je filmavond een heus evenement worden.