Voor bewoners in Amsterdam Zuid is er erg veel keuze uit verschillende medische specialisten. Op verschillende plekken in het stadsdeel zitten gezondheidscentra, tandartsen, apotheken, fysiotherapeuten en meer. Om je op pad te helpen, hebben wij een overzicht gemaakt met welke medische specialist wij jou aanraden. Dat scheelt jou ook weer uitzoekwerk! Lees gauw verder over de bedrijven die wij je van harte aanbevelen.

Huisartsenpraktijk in Amsterdam-Zuid

Centraal gelegen in het hartje van Amsterdam Zuid, tref je huisartsenpraktijk DokterZuid. Sinds 2007 tref je de huisartsenpraktijk aan de Stadionweg vlak bij de kruising met de Beethovenstraat. Je kunt de praktijk eenvoudig bereiken per tram of per bus. Ook kun je er ook makkelijk met de fiets komen dankzij de centrale ligging.

Apotheek in Amsterdam-Zuid

Er zijn verschillende apotheken in Amsterdam Zuid. Wij raden in het bijzonder Apotheek Beethoven van de keten Boots. Deze apotheek is centraal gelegen aan het Minervaplein. Je kunt er dus vanaf elke uithoek van Amsterdam Zuid eenvoudig komen.

Tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid

Als je een nieuwe tandarts nodig hebt, dan kun je je aanmelden bij Tandartspraktijk De ZuidAs. Deze tandartspraktijk in Amsterdam Zuid zit aan de Pieter Baststraat vlak bij het centrum. Ze nemen nieuwe patiënten aan dus je kunt je telefonisch inschrijven tussen negen en vijf.

Fysiotherapie in Amsterdam-Zuid

Ook voor mensen met de nodige zorg met betrekking tot fysiotherapie kan rekenen op goede gezondheidszorg in Amsterdam-Zuid. In dit stadsdeel zijn er verschillende fysiotherapeuten actief met hun eigen praktijken. Kijk bijvoorbeeld op de website van ManualFysion aan het Burgerweeshuispad of maak een afspraak bij Plexus Amsterdam aan de Saxen Weimarlaan.

Geestelijke gezondheidszorg in Amsterdam-Zuid

Ook voor mensen met geestelijke klachten zoals depressies, angststoornissen, paniekstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen of ander psychische klachten, is er voldoende mogelijkheid tot goede zorg in stadsdeel Amsterdam-Zuid. Wij raden Inez Tailleur, Alma Roos en StressWise aan.